Εεταα Αποτελεσματα - Mg2cryzbdj8lfm : Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες των δικαιούχων για τους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς εσπα από τη εεταα στο site eetaa.

Εεταα Αποτελεσματα - Mg2cryzbdj8lfm : Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες των δικαιούχων για τους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς εσπα από τη εεταα στο site eetaa.. Η λήξη της ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων συμμετοχής: Από τις 12/8/2020, στις 13/8/2020. Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες των δικαιούχων για τους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς εσπα από τη εεταα στο site eetaa. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εεταα, στις 20 αυγούστου θα αναρτηθούν και τα οριστικά αποτελέσματα προκειμένου να ξεκινήσουν οι εγγραφές σε δημοτικές και ιδιωτικές δομές. Εργαζόμενες (μισθωτές, αυτοαπασχολούμενες), ή άνεργες, οι οποίες διαθέτουν δελτίο.

Η υποβολή και εξέταση των ενστάσεων, θα ξεκινήσει στις 14.8.2021 και θα ολοκληρωθεί στις 18.8.2021. Η ανακοίνωση των προσωρινών αποτελεσμάτων: Ολοκληρώθηκε στις 13 αυγούστου 2020, η επεξεργασία των αιτήσεων για χορήγηση vouchers και ανακοινώθηκαν στην ιστοσελίδα της ε.ε.τ.α.α. Είσοδος η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων έληξε στις 23:59 της 8.8.2021 σύντομα θα μπορείτε να δώσετε τη συναίνεσή σας, εφόσον δεν την έχετε δώσει. Οι ωφελούμενες της δράσης θα πρέπει να είναι:

Eetaa Paidikoi Sta8moi Espa Bghkan Ta Proswrina Apotelesmata Pws 8a Kanete Enstash Newsbomb Eidhseis News
Eetaa Paidikoi Sta8moi Espa Bghkan Ta Proswrina Apotelesmata Pws 8a Kanete Enstash Newsbomb Eidhseis News from nb.bbend.net
Διαβάστε στο xristika.gr τις ημερομηνίες. Οι ωφελούμενες της δράσης θα πρέπει να είναι: Η υποβολή και εξέταση των ενστάσεων, θα ξεκινήσει στις 14.8.2021 και θα ολοκληρωθεί στις 18.8.2021. Όπως ανακοίνωσε πρόσφατα η εεταα σχετικά με τη δράση: Για την τρέχουσα περίοδο, για πρώτη φορά, η ε.ε.τ.α.α. Στις 12 αυγούστου αναμένεται να. Η λήξη της ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων συμμετοχής: Στο πρόγραμμα των παιδικών σταθμών εσπα.

Άτομα (γυναίκες και άνδρες), τα οποία έχουν οριστεί δικαστικοί συμπαραστάτες ή ασκούν επιμέλεια του συμπαραστατούμενου με δικαστική απόφαση.

Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες των δικαιούχων για τους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς εσπα από τη εεταα στο site eetaa. Ολοκληρώθηκε στις 13 αυγούστου 2020, η επεξεργασία των αιτήσεων για χορήγηση vouchers και ανακοινώθηκαν στην ιστοσελίδα της ε.ε.τ.α.α. Τα αποτελέσματα, οι προϋποθέσεις και τα voucher. Η υποβολή και εξέταση των ενστάσεων, θα ξεκινήσει στις 14.8.2021 και θα ολοκληρωθεί στις 18.8.2021. Εκδόθηκαν από την εεταα (ελληνική εταιρεία τοπικής αυτοδιοίκησης και ανάπτυξης) τα προσωρινά αποτελέσματα. Η ανακοίνωση των προσωρινών αποτελεσμάτων: Συνολικά, υπέβαλαν αίτηση 11.041 μητέρες για 13.526 παιδιά. Για την τρέχουσα περίοδο, για πρώτη φορά, η ε.ε.τ.α.α. Τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς εσπα αναμένεται να αναρτηθούν στη σελίδα. Προϋπόθεση για την επιλογή των δικαιούχων είναι το ετήσιο εισόδημα για το φορολογικό έτος 2020 να μην υπερβαίνει τα 33.000 ευρώ για γονείς με έως δύο παιδιά, τα 36.000 ευρώ για τρία, τα 39.000 ευρώ για τέσσερα και τα 42.000 ευρώ για ζευγάρια με πέντε παιδιά και άνω. Λίγες ακόμα ημέρες απέμειναν για την ανακοίνωση των προσωρινών αποτελεσμάτων για τους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς μέσω εσπα από την εεταα. Ελληνική εταιρεία τοπικής ανάπτυξης και αυτοδιοίκησης αε (εεταα) Διαβάστε στο xristika.gr τις ημερομηνίες.

Η λήξη της ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων συμμετοχής: Πότε θα βγουν τα οριστικά αποτελέσματα. Εεταα αφορά στην παροχή θέσεων φροντίδας και φιλοξενίας σε βρέφη, νήπια, παιδιά και άτομα με αναπηρία σε δημόσιους και ιδιωτικούς βρεφικούς Δεκάδες θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες των δικαιούχων για τους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εεταα για τα τελικά αποτελέσματα των παιδικών σταθμών εσπα στο eetaa.gr οι ωφελούμενες δύνανται να απευθυνθούν για την εγγραφή,.

Paidikoi Sta8moi Eetaa 2021 2022 Shmera Anakoinwnontai Ta Proswrina Apotelesmata Cretalive Eidhseis
Paidikoi Sta8moi Eetaa 2021 2022 Shmera Anakoinwnontai Ta Proswrina Apotelesmata Cretalive Eidhseis from www.cretalive.gr
Η υποβολή και εξέταση των ενστάσεων, θα ξεκινήσει στις 14.8.2021 και θα ολοκληρωθεί στις 18.8.2021. Ελληνική εταιρεία τοπικής ανάπτυξης και αυτοδιοίκησης αε (εεταα) Άτομα (γυναίκες και άνδρες), τα οποία έχουν οριστεί δικαστικοί συμπαραστάτες ή ασκούν επιμέλεια του συμπαραστατούμενου με δικαστική απόφαση. #εεταα #εεταα αιτησεισ #εεταα αποτελεσματα #εεταα παιδικοι σταθμοι #ενστασεισ #παιδικοι σταθμοι #παιδικοι σταθμοι 2020 #παιδικοι σταθμοι αποτελεσματα #παιδικοι σταθμοι εεταα #παιδικοι σταθμοι εσπα Σύμφωνα με ανακοίνωση της εεταα, στις 20 αυγούστου θα αναρτηθούν και τα οριστικά αποτελέσματα προκειμένου να ξεκινήσουν οι εγγραφές σε δημοτικές και ιδιωτικές δομές. Η ανακοίνωση των προσωρινών αποτελεσμάτων: Προϋπόθεση για την επιλογή των δικαιούχων είναι το ετήσιο εισόδημα για το φορολογικό έτος 2020 να μην υπερβαίνει τα 33.000 ευρώ για γονείς με έως δύο παιδιά, τα 36.000 ευρώ για τρία, τα 39.000 ευρώ για τέσσερα και τα 42.000 ευρώ για ζευγάρια με πέντε παιδιά και άνω. Σήμερα παρασκευή 13 αυγούστου πρόκειται να δοθούν στη δημοσιότητα τα προσωρινά αποτελέσματα για τους.

Η ηλεκτρονική υποβολή των ενστάσεων:

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εεταα για τα τελικά αποτελέσματα των παιδικών σταθμών εσπα στο eetaa.gr οι ωφελούμενες δύνανται να απευθυνθούν για την εγγραφή,. #εεταα #εεταα αιτησεισ #εεταα αποτελεσματα #εεταα παιδικοι σταθμοι #ενστασεισ #παιδικοι σταθμοι #παιδικοι σταθμοι 2020 #παιδικοι σταθμοι αποτελεσματα #παιδικοι σταθμοι εεταα #παιδικοι σταθμοι εσπα Εργαζόμενες (μισθωτές, αυτοαπασχολούμενες), ή άνεργες, οι οποίες διαθέτουν δελτίο. Η ανακοίνωση των προσωρινών αποτελεσμάτων: Ελληνική εταιρεία τοπικής ανάπτυξης και αυτοδιοίκησης αε (εεταα) Τα αποτελέσματα, οι προϋποθέσεις και τα voucher. Στις 12 αυγούστου αναμένεται να. Από τις 5/8/2020, στις 7/8/2020. Λίγες ακόμα ημέρες απέμειναν για την ανακοίνωση των προσωρινών αποτελεσμάτων για τους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς μέσω εσπα από την εεταα. Για την τρέχουσα περίοδο, για πρώτη φορά, η ε.ε.τ.α.α. Προϋπόθεση για την επιλογή των δικαιούχων είναι το ετήσιο εισόδημα για το φορολογικό έτος 2020 να μην υπερβαίνει τα 33.000 ευρώ για γονείς με έως δύο παιδιά, τα 36.000 ευρώ για τρία, τα 39.000 ευρώ για τέσσερα και τα 42.000 ευρώ για ζευγάρια με πέντε παιδιά και άνω. Η ηλεκτρονική υποβολή των ενστάσεων: Τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς εσπα αναμένεται να αναρτηθούν στη σελίδα.

Η λήξη της ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων συμμετοχής: Αναλυτικά το δελτίο τύπου που εξέδωσε σήμερα η εεταα: Λίγες ακόμα ημέρες απέμειναν για την ανακοίνωση των προσωρινών αποτελεσμάτων για τους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς μέσω εσπα από την εεταα. Από τις 12/8/2020, στις 13/8/2020. Από τις 5/8/2020, στις 7/8/2020.

Swvavs8vjjdjzm
Swvavs8vjjdjzm from www.dikaiologitika.gr
Οι ωφελούμενες της δράσης θα πρέπει να είναι: Πότε θα βγουν τα οριστικά αποτελέσματα. Τα αποτελέσματα, οι προϋποθέσεις και τα voucher. Η λήξη της ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων συμμετοχής: Εεταα αφορά στην παροχή θέσεων φροντίδας και φιλοξενίας σε βρέφη, νήπια, παιδιά και άτομα με αναπηρία σε δημόσιους και ιδιωτικούς βρεφικούς Νέο πρόγραμμα με επίδομα 400 ευρώ. Δεκάδες θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες των δικαιούχων για τους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς. Τα οριστικά αποτελέσματα ανακοίνωσε η εεταα για το έξτρα voucher των 180 ευρώ το μήνα και για επιπλέον 15.000 δικαιούχους που έλαβαν τις.

Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες των δικαιούχων για τους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς εσπα από τη εεταα στο site eetaa.

Εργαζόμενες (μισθωτές, αυτοαπασχολούμενες), ή άνεργες, οι οποίες διαθέτουν δελτίο. Η λήξη της ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων συμμετοχής: Αναλυτικά το δελτίο τύπου που εξέδωσε σήμερα η εεταα: Η ανακοίνωση των προσωρινών αποτελεσμάτων: Εκδόθηκαν από την εεταα (ελληνική εταιρεία τοπικής αυτοδιοίκησης και ανάπτυξης) τα προσωρινά αποτελέσματα. Συνολικά, υπέβαλαν αίτηση 11.041 μητέρες για 13.526 παιδιά. Οι ενδιαφερόμενοι αιτούντες μπορούν να δουν τα οριστικά αποτέλεσματα της αίτησής τους στην ειδική εφαρμογή στην ιστοσελίδα της εεταα (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr). Τα οριστικά αποτελέσματα ανακοίνωσε η εεταα για το έξτρα voucher των 180 ευρώ το μήνα και για επιπλέον 15.000 δικαιούχους που έλαβαν τις. Η εεταα ανακοίνωσε ότι φέτος υπέβαλαν αίτηση 167.000 μητέρες για 229.600 παιδιά έναντι των 131.418 αιτήσεων. Η ελληνική εταιρεία τοπικής ανάπτυξης και αυτοδιοίκησης (εεταα) ανακοινώνει, την πέμπτη (20/08), τα οριστικά αποτελέσματα του προγράμματος με τίτλο «εναρμόνιση επαγγελματικής και οικονομικής ζωής», που αφορά σε θέσεις παιδιών σε βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς μέσω. Νέο πρόγραμμα με επίδομα 400 ευρώ. Τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς εσπα αναμένεται να αναρτηθούν στη σελίδα. Διαβάστε στο xristika.gr τις ημερομηνίες.

Posting Komentar

0 Komentar